Το Κέντρο “Αρχιμήδης” υποστηρίζει τη διοργάνωση του #EKTgr (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης), ως κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, για #διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο ‘Νοσοκομεία & startups: Εφαρμόζοντας την Καινοτομία σε πραγματικό περιβάλλον’, ανάμεσα σε νεοφυείς επιχειρήσεις από τον τομέα της Υγείας (Ψηφιακής Υγείας και Ιατρικής Τεχνολογίας) και Νοσοκομείων, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 (ώρα 12:00-14:30).
Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη διασύνδεση νοσοκομείων με #startups για την επικύρωση προτεινόμενων λύσεων σε πραγματικό περιβάλλον και την προώθηση της καινοτομίας στα νοσοκομεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή διευρυμένου πάνελ με εκπροσώπους νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και εκπροσώπους του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων.
Κεντρικός ομιλητής και επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής Eyal Zimlichman, ιδρυτής του Κέντρου Καινοτομίας ARC, το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία σε παγκόσμιο επίπεδο του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ- Sheba Tel HaShomer City of Health. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Sheba συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο “έξυπνα” νοσοκομεία του κόσμου, σύμφωνα με το Newsweek Magazine.
📌Πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές και τις εγγραφές (δωρεάν) μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.ekt.gr/el/events/25968
Μοιραστείτε το άρθρο