Ενημερώνουμε τα μέλη των ομάδων του Επιχειρηματικού Επιταχυντή πως στα τέλη Φεβρουαρίου διοργανώνεται το MWC και το 4YFN στη Βαρκελώνη (28/2 έως 3/3), το οποίο υποστηρίζει το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» μέσω της Εθνικής Αποστολής που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου της ψηφιακής τεχνολογίας και επικοινωνίας, η Ελλάδα συμμετέχει ανελλιπώς από το 2013, με εθνικό περίπτερο πολυμελή αποστολή, με εξωστρεφείς επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, στελέχη και φορείς του δημοσίου και της αυτοδιοίκησης. Στην ελληνική αποστολή καθώς και στη συνάντηση κορυφής Ministerial Programme, συμμετείχαν οι αρμόδιοι Υπουργοί, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και οι Πρόεδροι της ΕΕΤΤ.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων που δίνει η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιακής διασύνδεσης, (5G, AI/ML, Internet of Things, Cloud, Mobile Internet, Data Analytics), σε όλο το φάσμα της οικονομίας, από το επίπεδο της οικιακής χρήσης, τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, έως το οικοσύστημα μιας ολόκληρης πόλης.

Το συνέδριο και η έκθεση προβάλλονται από τα διεθνή μέσα επικοινωνίας, μέσω περισσότερων από 3.500 δημοσιογράφων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, των εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και του ειδικού τύπου.

Τι είναι το 4YFN & το MWC Barcelona γιατί να συμμετάσχω;

Τo MWC Barcelona (https://www.mwcbarcelona.com) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών τεχνολογιών. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προσοχή του συνόλου του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. H θεματολογία του περιλαμβάνει το 5G, Cloud τεχνολογίες, AI, Virtual Reality, IoT, Fintech, Internet of Everything, κ.α.

To  4YFN (https://www.4yfn.com/) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα events για τα startups στην Ευρώπη. Το 4YFN περιλαμβάνει τέσσερις ημέρες με εμπνευσμένους βασικούς ομιλητές, πάνελ εκπαιδεύουν και ενημερώνουν, one-to-one meetings και συναρπαστικούς διαγωνισμούς  για startuppers.

Περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το video του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος): https://www.youtube.com/watch?v=tNeIcP-R9qs

MWC & 4YFN Facts and Figures

  • 1,500+ Exhibitors
  • 150+ Countries
  • >1 million business meetings
  • 950 investors & 8,000 CEOs present
  • 122,000 attendees in 2019 combined (MWC & 4YFN)
  • €43 Billion Funds Engaged
  • 60% of the participating companies stated that MWC contributed to the increase of their exports’ turnover from 5%-30%.
  • The vast majority of the participants acknowledged that their soft skills were enhanced through their experience in MWC (e.g. sales).
  • The 77% stated that they initiated new collaborations (clients and partners) through MWC.

Τι είδαμε το 2021 στο MWC & 4YFN;

https://www.youtube.com/watch?v=QbymH2zuVp4

Ενέργειες που προετοιμάζονται από την Εθνική Αποστολή:

  • Συνέντευξη Τύπου στα τέλη Ιανουαρίου
  • Σημαντική Διαφήμιση εντός Ελλάδος των Χορηγών και των Συμμετεχόντων σε όλα τα μέσα επικοινωνίας
  • Παρουσίαση της αποστολής λίγες μέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου
  • Debrief της αποστολής 15-20 μέρες μετά το Συνέδριο

Αίτηση Συμμετοχής με early bird subscription μέχρι 20/1/2022:

https://www.sekee.gr/greece-mwc-2/i-elliniki-apostoli-sto-mwc2022-4yfn/

 

Μοιραστείτε το άρθρο