Το Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ συνδιοργανώνει με τη δικηγορική εταιρεία Σιούφας και συνεργάτες, διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα “Το νέο πλαίσιο δημιουργίας Τεχνοβλαστών Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων” τη Tετάρτη 08-12-2021, 14:00-16:00.
(Για εγγραφή πατήστε εδώ)
Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής κ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, o Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής κ. Νικόλαος Βούλγαρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την Έρευνα και την Καινοτομία, Δρ Χρίστος Δήμας και ο Ακαδημαϊκός Σύμβουλος του Κέντρου Αρχιμήδης, Ομ. Καθηγητής κ. Νικόλαος Μυλωνάς.
 
Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του νέου νόμου «Ρυθμίσεις για τις Εταιρείες Τεχνοβλαστούς», η οποία θα γίνει από τον Μιχάλη Δρίτσα, Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ο σχολιασμός του νέου πλαισίου θα γίνει από τον δικηγόρο Μάριο Σιούφα και η πληροφόρηση ειδικότερα για την Ίδρυση Τεχνοβλαστών στο ΕΚΠΑ και την Υποστήριξη από το Κέντρο Αρχιμήδης από τον Δρ Γιάννη Δημητρακόπουλο, Υπεύθυνο του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας.
Μοιραστείτε το άρθρο