Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της διοργάνωσης των Fintech Talks, από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, και κάθε 1η Πέμπτη του μήνα, στις 17:00. Ξεκινάμε διαδικτυακά και ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να τα διοργανώσουμε με φυσική παρουσία.

To Greek Fintech Hub είναι μια πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας μαζί με την Endeavor Greece, το Ίδρυμα Ωνάση, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μαζί μας και η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Crowd Dialog.

Παρακολουθήστε τον Δημήτρη Βρανόπουλο, συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Flexfin M.A.E. <https://gr.flexfin.eu/> να παρουσιάζει την πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία factoring στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες χρηματοδότησης και διαχείρισης απαιτήσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και τον Φίλιππο Αντωνόπουλο, Co-founder & CEO της OKTO<http://www.oktopay.eu/> που παρέχει premium υπηρεσίες πληρωμών και υπηρεσίες σε καταναλωτές μέσω +5.000 σημείων πωλήσεων παγκοσμίως, έχοντας ξεπεράσει το όριο του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ σε επεξεργασμένες συναλλαγές»
Εγγραφείτε στο Newsletter του Greek Fintech Hub: https://fintechhub.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο