Άλλο ένα επιτυχημένο Webinar από το Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από την ακαδημαϊκή κοινότητα, το οικοσύστημα της βιομηχανικής ιδιοκτησίας, και τις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), πραγματοποιήθηκε χθες μαζί με το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναλύθηκαν από τους ειδικούς Ανδρέα Παναγόπουλο, Ζαφείρη Γεωργίου, Ανδρέα Ζάγκο, και Κωνσταντίνο Βαβέκη και τις απαντήσεις που δόθηκαν σε ζητήματα στρατηγικής για την κατοχύρωση διανοητικής ιδιοκτησίας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ποιότητας με άξονα το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα, εκτίμησης, και αποτίμησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Ευχαριστούμε θερμά τους καταξιωμένους εισηγητές μας, και όλους τους συμμετέχοντες. Τον Mάϊο ακολουθεί ένα ακόμα Webinar από το Κέντρο Αρχιμήδης πάνω σε θέματα ιδιοκτησίας δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας από ακαδημαϊκούς φορείς και διαπραγματεύσεων για την αξιοποίησή τους με τους Δρ. Δημήτρη Κουζέλη και Όλγα Τζαρτζάτου.
Stay tuned!!!
Μοιραστείτε το άρθρο