Καλωσορίζουμε στην ομάδα των μεντόρων μας τον Theodore Milonas I Consultant I Finance I MBA I Angel Investor I Entrepreneur.
O Θοδωρής είναι σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φαρμακευτικής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχοντας δουλέψει στην Ελλάδα, την Ελβετία και το Χονγκ Κονγκ, ασχολείται με θέματα ανάπτυξης και αναδιάρθρωσης εταιρειών που είναι ηγέτες στον κλάδο τους, εστιάζοντας στη δημιουργία υπηρεσιοκεντρικών μοντέλων (service-centric operating models), στη βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης και λειτουργίας τους, στην προώθηση της ενδοεταιρικής καινοτομίας και σε εξαγορές καινοτόμων εταιρειών.
Επίσης, εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής και εμπορικής ανάπτυξης σε επιχειρήσεις που αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στη βιωσιμότητα του πλανήτη και ταυτόχρονα στοχεύουν στην κερδοφορία (Sustainability for Profit).
Έχει σπουδές MBA στο London Business School και το Hong Kong University of Science and Technology και πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Θοδωρή, σε ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που μας διαθέτεις.

Μοιραστείτε το άρθρο