Το Κέντρο Αρχιμήδης συμμετέχει ενεργά για 5η συνεχόμενη χρονιά στο σημαντικό ετήσιο συνέδριο για την εγχώρια καινοτομία και τους φορείς που τη στηρίζουν, σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς του εγχώριου οικοσυστήματος. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις του EKEΦΕ Δημόκριτος, Νεαπόλεως 27 &, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε., στην Αγ. Παρασκευή.

Τα στελέχη του Κέντρου Αρχιμήδης Ομ. Καθ. Νικόλαος Μυλωνάς, Επ. Καθ. Αντώνης Λιβιεράτος και Βασίλης Σιέμος, θα συμμετέχουν και θα συντονίσουν διαφορετικά πάνελς, μεταφέροντας την εμπειρία και τη δράση του Κέντρου Αρχιμήδης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο οικοσύστημα.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, ο Επ. Καθ. Αντώνης Λιβιεράτος, Επιστημονικός Σύμβουλος του Κέντρου θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα “Δίκτυα Μεταφοράς Τεχνολογίας σε Ερευνητικά Κέντρα & Πανεπιστήμια”. Επιπλέον, θα συντονίσει τη συζήτηση στο πάνελ με θέμα “Η Καινοτομία σε Κάθετους Τομείς”.

Επίσης, ο Βασίλης Σιέμος, Υπεύθυνος του Γραφείου του  Επιχειρηματικού Επιταχυντή του Κέντρου Αρχιμήδης, θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα “Δομές Υποστήριξης Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στα Πανεπιστήμια”.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ο Ομ. Καθ. Νικόλαος Μυλωνάς, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος του Κέντρου, θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα “Γιατί Innovation Greece 5.0;”

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ  για να παρακολουθήσετε το συνέδριο .  

Το συνέδριο αποτελεί μια δράση του Smart Attica ΕDIH, συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Endeavor Greece, το Uni.fund, το Μetavallon και τη Bayer Ηellas.

 

Μοιραστείτε το άρθρο