📢 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Genosophy στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ομιλία της Kalliopi Gkouskou, Επίκουρης Καθηγήτριας Βιολογίας & Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Συν-ιδρύτριας της GENOSOPHY εταιρείας-τεχνοβλαστού του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Εφαρμογές -ομικών τεχνολογιών στην εξατομικευμένη διαχείριση διατροφοεξαρτώμενων νοσημάτων» στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, 8-10 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα.

📅 Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας 68) αποκλειστικά δια ζώσης. H ομιλία της κ. Γκούσκου θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Δεκέμβριου 2023 και ώρα 12:30-13:00μμ.
Στην ενότητα αυτή θα προεδρεύσει ο Eliopoulos Aristides, Καθηγητής Βιολογίας -Γενετικής και Διευθυντής του Εργαστήριου Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Βασικός πυρήνας της ομιλίας της κ. Γκούσκου θα είναι η παρουσίαση του αλγόριθμου GENOSOPHY ο οποίος βραβεύτηκε στον διαγωνισμό καινοτομίας του ΕΚΠΑ. Θα παρουσιαστούν επίσης πρόσφατα αποτελέσματα από τη τράπεζα δεδομένων της εταιρείας-τεχνοβλαστού.
Η GENOSOPHY είναι χορηγός στη διοργάνωση και σας περιμένει στο περίπτερό της με αριθμό 3 για να γνωριστείτε από κοντά. Τα μέλη του δικτύου GENOSOPHY που θα περάσουν από το περίπτερο θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν μια υπηρεσία GOLD για το γραφείο τους!
Δείτε περισσότερα και πραγματοποιείστε την εγγραφή σας στο https://www.hdacongress.gr

Μοιραστείτε το άρθρο