Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “Αρχιμήδης” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ, που έχουν επιχειρηματικές ιδέες με στοιχεία καινοτομίας, να υποβάλλουν Αίτηση για τη συμμετοχή τους στον 7ο κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης, μέχρι την Τετάρτη 31/01/2024.

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα σύνολο υπηρεσιών καθοδήγησης και mentoring από έμπειρα στελέχη της αγοράς και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops), βασισμένα στη μεθοδολογία «Lean Startup», για την ωρίμανσης της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρηματικές ομάδες να λάβουν υπηρεσίες αξίας έως και 6.500€ από την Amazon Web Services, να συνεργαστούν με έμπειρους developers για την ανάπτυξη των ψηφιακών πρωτοτύπων τους και να λάβουν καθοδήγηση σε θέματα προστασίας της διανοητικής ιδιοκτησίας από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαΐου 2024. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των workshops και των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η αναλυτική Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα, καθώς και η Αίτηση Συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο: https://archimedes.uoa.gr/accelerator-invitation/

Μοιραστείτε το άρθρο