Το Κέντρο Αρχιμήδης σας προσκαλεί στην 11η εκδήλωση Fintech Talks με επίκεντρο το blockchain στον τουρισμό.

Υποδεχόμαστε την Expedia Group, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα: «Fintech λύσεις στον τουρισμό: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία blockchain solutions τον τρόπο που κάνουμε συναλλαγές στην ταξιδιωτική βιομηχανία».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 18:00, στα γραφεία του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, Αχιλλέως 8, στην Καλλιθέα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε εδώ.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Βασιλική Μαυροκεφάλου, Director Market Management – Expedia Group, και μαζί της τα στελέχη της Expedia Group, Τάσος Κιναλής, Area Manager, και Εύη Πανίτσα, Operations Manager for Lodging Hotels in Europe, Middle East & Africa Countries, οι οποίοι θα αλληλοεπιδράσουν με το κοινό απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις τους.

To Greek Fintech Hub είναι μια πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας μαζί με την Endeavor Greece, το Ίδρυμα Ωνάση, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μαζί μας και η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Crowd Dialog.

Γραφτείτε στο Newsletter του Greek Fintech Hub: https://fintechhub.gr/ για να μείνετε ενήμεροι για τα επόμενα events.

Μοιραστείτε το άρθρο