Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τις εκδηλώσεις στη Δυτική Ελλάδα με μια μεγάλη δια ζώσης διοργάνωση και σας προσκαλούμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Διημερίδα με τίτλο «Η Καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0.». Διοργανώνεται στο πλαίσιο του Regional Growth Conference. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ώρα 11:00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Η Διημερίδα χαρτογραφεί, μέσα από 18 πάνελ, 143 ομιλητές και 12 workshops, την καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα: 

  • Τι σημαίνει καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα σήμερα; 
  • Ποιους αφορά; 
  • Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; 
  • Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν;
  • Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; 
  • Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; 
  • Ποια είναι η κατάσταση μετά την πανδημία και ποιες οι προοπτικές; 

Στις συζητήσεις και στα workshops συμμετέχουν 48 κεντρικοί φορείς και οργανισμοί, που έρχονται στη Δυτική Ελλάδα για να συναντήσουν και να δικτυωθούν με τους τοπικούς φορείς. 

Δείτε το πρόγραμμα της Διημερίδας εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ και εγγραφείτε στα workshops εδώ. Για την πρόσβαση στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στο Regional Growth Conference 2023 (eventora.com). 

Το Σάββατο 18.3 και την Κυριακή 19.3 θα διεξαχθεί το Bootcamp Match & Develop a startup Patras 4.0. για ερευνητικές ομάδες και startups. Το Σάββατο 18.3 στην Αίθουσα Ι8 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών και την Κυριακή 19.3 στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Δημητρίου Γούναρη 30, Πάτρα. Στο πλαίσιο του Bootcamp οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την ιδέα τους με επιχειρηματίες της περιοχής, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να λάβουν καθοδήγηση από Fund Managers. 

Την Κυριακή θα γίνουν παρουσιάσεις σε κριτική επιτροπή. Μια εταιρεία θα κερδίσει την πρόκρισή της απευθείας στη Β’ Φάση του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, ενώ θα δοθούν βραβεία από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Bootcamp εδώ

Οι δύο εκδηλώσεις αποτελούν μια δράση του Smart Attica ΕDIH και του Τμήματος Μεταφοράς Τεχνολογίας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εντάσσονται στο πλαίσιο του Regional Growth Conference. Συνδιοργανώνονται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Patras IQ, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Τεχνολογικό Πάρκο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, τo POS4work, το Mindspace και το Orange Grove, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Uni.fund, το Μetavallon, το ΕλληνοΑμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, και τη Bayer Ελλάς με την ευγενική υποστήριξη της πλατφόρμας για νεοφυείς επιχειρήσεις Microsoft for Startups Founders Hub

Μοιραστείτε το άρθρο