Με πρωτοβουλία του Κέντρου Αρχιμήδης ξεκίνησε το ερευνητικό project βιομηχανικής έρευνας και μεταφοράς τεχνολογίας “Predicting Household Energy Demand” που θα υλοποιηθεί από την ομάδα του Δημήτριου Γουνόπουλου και το Εργαστήριο KDD Lab του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ για λογαριασμό της Energy Unit (Protergia) of MYTILINEOS S.A., την Παρασκευή 19/11.
 
Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα των δράσεων Μεταφοράς Τεχνολογίας που υλοποιεί το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του Κέντρου Αρχιμήδης για τη διασύνδεση των ερευνητών του ΕΚΠΑ με τα #innovation centers μεγάλων εταιρειών. Υποστηρικτής μας σε αυτές τις δράσεις είναι ο Βασίλης Νικολόπουλος και το Applied R&D και Innovation της Protergia ΜΥΤ στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Protergia Alliance, το #TechTransfer δίκτυο της Protergia με Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερ. Κέντρα.
Στο kick-off project meeting συμμετείχαν οι: Δρ Δημήτριος Γουνόπουλος, Δρ Βασίλης Νικολόπουλος, Δρ Αντώνης Λιβιεράτος, Δρ Γιάννης Δημητρακόπουλος, και Κλεοπάτρα Μάρκου.
 
Δημήτριοθ
Μοιραστείτε το άρθρο