Καλωσορίζουμε στnν ομάδα των μεντόρων μας τον Απόστολο Ε. Παπαλόη.
Ο Απόστολος έχει πτυχίο Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακή εκπαίδευση από τα Πανεπιστήμια των Minnesota, Cambridge, Boston και Los Angeles και διδακτορικό με θέμα τις μεταμοσχεύσεις νησίδων παγκρέατος, ηπατικών κυττάρων και βιοτεχνητού ήπατος με τη συνεργασία των Πανεπιστημίων Αθηνών και Cambridge.
Ήταν 25 χρόνια Διευθυντής του Ερευνητικού, Εκπαιδευτικού και Πειραματικού Κέντρου της ELPEN. Δίδαξε και διδάσκει σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε Πανεπιστήμια Ελλάδας και εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και στην Ιατρική Σχολή του Harvard. Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, βραβεύσεις και ομιλίες σε συνέδρια.
Συμμετείχε σε Επιτροπές της ΓΓΕΤ και είναι πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ειδικής Μονάδας Βιοϊατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.
Είναι επικεφαλής της Μεταφραστικής–Πειραματικής Έρευνας στο HEAL του Ομίλου HHG, τακτικό μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της NASCE/UEMS.
Απόστολε, ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που μας διαθέτεις.
 
Μοιραστείτε το άρθρο